Rólam és a munkámról:

Füle Fruzsina pszichológus Csillag-Füle Fruzsina Anna vagyok, fejlődéspszichológia szakirányon végeztem Hollandiában, a Maastricht-i Egyetemen. Jelenleg Kecskeméten és Szegeden dolgozom, mint pszichológus; kineziológiai stresszoldó; Család,- és Rendszerállító Facilitátor; valamint Lóval asszisztált mozgás,- és képességfejlesztő trainer, Lovasedző. Úgy gondolom, szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a fiatalságom ellenére bizonyos élethelyzetek által nagyon sok tapasztalásra tettem szert, amelyeket a munkám során kamatoztatni tudok, hiszen minden korosztályból vannak klienseim kezdve az óvodás korosztálytól egészen a seniorig. Számomra nagyon fontos, hogy mindenki mosolyogva, felszabadultan lépjen ki az ajtón és azt érezze, nincs lehetetlen.
Tulajdonképpen ez magában foglalja a mottómat is:
Amit lehet megoldunk, mert minden lehetséges csak érezd és lásd a célod!
A célok kitűzése, az odáig való lépésről lépésre való eljutás, az örökös tanulás, türelem és küzdés az életem része már gyerekkorom óta a sport, mégpedig a lovaim által. A lovas világ szépsége, hogy
két evolúciósan is különböző lényt úgy kell egy nagy egésszé alakítani, hogy közben a ló és lovas egyénisége megmaradjon. Lókiképzés során megtanultam, hogy minden lónak másképpen kell feltenni ugyanazt a kérdést, más ütemben és egyénre szabottan kell haladni. Ezt az elgondolást alkalmazom a munkám során is, hiszen az emberek, a korosztályok sem egyformák. Emiatt is fogalmazzuk meg az első alkalom során a célt, hogy ki mit szeretne elérni.
Szeretném, ha azok, akik engem választanak fejlődésük kísérőjeként minden megálló után egyre könnyedebbnek, kiegyensúlyozottabbnak, stabilnak éreznék magukat és nem ismernének lehetetlent.